Πώληση Μονοκατοικία, La Havana, La Habana, Κούβα, Calzada 256 entre J e I

Πώληση - Cod. 26742

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 151 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: baja

Πώλησης των κατοικιών: βρίσκεται στο δρόμο μεταξύ Jei Λεωφόρο, ένα τετράγωνο από το χώρο περιπάτου και την Πρεσβεία των ΗΠΑ, πολύ τουριστική περιοχή και πολλοί άνθρωποι από άλλες επαρχίες της Κούβας που θα ισχύουν για βίζα στην πρεσβεία, ώστε η επιχειρηματική Τα έσοδα είναι επιτυχής, όπως το εστιατόριο ή καφέ.
Το σπίτι είναι ένα biplanta αρτ ντεκό (πολύ Αμερικής και όμορφη εξωτερική πρόσοψη) στην περίπτωση αυτή είναι η πρόσθια, κατώτερη, όλα με περίφραξη και πέργκολα για την ασφάλειά τους, έχουν κήπο-γκαράζ, τις στέρνες, βεράντα, καθιστικό , Holl, κουζίνα, 5 δωμάτια, 2 μπάνια. Είναι η πλάκα οροφής. Όλα τα δωμάτια είναι μεγάλα και είναι σε καλή κατάσταση.
Διαθέτει εξωτερική διάδρομο ποια πλευρά του δωματίου και την εξωτερική πόρτα άνοιξε, έχει ένα μπάνιο και ένα ντουλάπι, αυτό το δωμάτιο έχει κλιματισμό, ψυγείο, τηλεόραση, Κουβανοί σήμερα εισοδήματος σε διάφορες παραλλαγές μέχρι τις 10:00 το βράδυ καθημερινά CUC, 5,00 CUC για 3 ώρες σε ζευγάρια, 150 CUC για ένα μήνα, το ημερήσιο μίσθωμα για τους αλλοδαπούς είναι 30,00 CUC.
Έχει την ικανότητα να κάνει το ίδιο κάτω από το 3 άλλα δωμάτια μπορεί να γίνει ένας ξενώνας με 4 ενοικιαζόμενα δωμάτια, πάνω όροφο του σπιτιού πρόσφατα αγόρασε για τον ίδιο ξένο εισόδημα των επιχειρήσεων.
Επίσης, έχει ήδη δοκιμαστεί από τον ιδιοκτήτη του καφενείου και το εστιατόριο των επιχειρήσεων είναι μεγάλη ζήτηση από το ποσό των ανθρώπων που διέρχεται από την περιοχή.
Τοποθεσία: Odalys 52851418? 7 8317049 μετά την 20:00, Σάββατο και Κυριακή κάθε φορά.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB