Πώληση Συγκρότημα μονοκατοικιών, La Havana, La Habana, Κούβα, Playa santa maria del mar

Πώληση - Cod. 42281

  • Τύπος: Συγκρότημα μονοκατοικιών
  • Περιοχή: 150 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: Terra con giardino p

Casa Cuba condominium Vista Mar- Havana στην Playa de l'Este, 900 μέτρα από την πιο όμορφη παραλία της Αβάνας. 3 χλμ. από το Guanabo και 12 χλμ. από το κέντρο της Αβάνας. Υπέροχο σπίτι με μεγάλο ιδιωτικό κήπο.
Οι οικιστικές μονάδες βρίσκονται σε ένα συγκρότημα περίπου 70 κατοικιών, κατασκευασμένο από ιταλική εταιρεία, η συγκυριαρχία είναι εξοπλισμένη με μεγάλη πισίνα, θυρωρείο, 24ωρη υπηρεσία φύλαξης.
Το διαμέρισμα προς πώληση, 150 τετραγωνικών μέτρων, βρίσκεται στο ισόγειο, σε γωνιακή θέση και με υπέροχη θέα στη θάλασσα από κάθε δωμάτιο και αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια κομψά επιπλωμένα με πολύ όμορφα και στιβαρά έπιπλα από καθαρό ξύλο (ινδονησιακό τικ) και εκλεκτά αξεσουάρ, 2 μπάνια με ντουζιέρα, 2 ντουλάπες, 1 αποθήκη, εξοπλισμένο πλυσταριό, υπέροχη εντοιχισμένη κουζίνα με φινιρίσματα και μαρμάρινη επιφάνεια, μεγάλο σαλόνι επιπλωμένο με κάθε λεπτομέρεια, φινιρίσματα ποιότητας και αξίας (οι φωτογραφίες δείχνουν αυτές τις λεπτομέρειες)
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλα τα αξεσουάρ για άμεση εμπειρία: (αξεσουάρ και υλικά για την κουζίνα και το μπάνιο, συμπεριλαμβανομένων πετσέτες, πετσέτες θαλάσσης, διπλά ορθοπεδικά στρώματα (καινούργια), μαξιλάρια, σεντόνια, κουβέρτες κ.λπ. έξτρα ποιότητα και σε άριστη κατάσταση , εν μέρει δεν χρησιμοποιήθηκε ποτέ).
Η αποκλειστική ιδιοκτησία του διαμερίσματος είναι πολύ όμορφη και πολύ μεγάλη και τρέχει γύρω από το σπίτι, με γκαζόν, επιπλωμένο με βάζα, αμφορείς και εξοπλισμένο με ένα υπέροχο ινδονησιακό κιόσκι και αξεσουάρ για το εξωτερικό σε ξύλο τικ.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης, σε πολύ βολική θέση, μπροστά στο θυρωρείο και κοντά στο σπίτι.
Το ακίνητο είναι μεταξύ εκείνων που η κυβέρνηση της Κούβας επέτρεψε να χτίσει ειδικά προς πώληση και είναι αποκλειστική ιδιοκτησία αλλοδαπών πολιτών (με δημόσια πράξη πώλησης, όπως η ιταλική και με εγγραφή στο κτηματολόγιο του δήμου της Αβάνας ). Αυτά τα ακίνητα μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν ελεύθερα από όλους και τώρα και από πολίτες αμερικανικής υπηκοότητας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα ακολουθούνται για όλες τις διαδικασίες μεταφοράς από Κουβανούς επαγγελματίες και από Ιταλούς επαγγελματίες που διαμένουν στην Αβάνα.
Τα έξοδα για τη διεξαγωγή αυτών των πρακτικών μικρής κλίμακας θα κατανεμηθούν μεταξύ αγοραστή και πωλητή και θα τεκμηριωθούν νόμιμα από τα δημόσια συμβολαιογραφικά γραφεία της κουβανικής πρωτεύουσας.
Τιμή πώλησης 198.000 ευρώ

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB