Πώληση Μονοκατοικία, Cienfuegos, Cienfuegos, Κούβα, Avenida 50 N° 3105 entre 31 y 33

Πώληση - Cod. 43279

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 6
  • Όροφος: 160

Όμορφα ανακαινισμένο σπίτι στο ιστορικό κέντρο του Cienfuegos

Πρόσφατα ανακαινισμένο (2023) σπίτι περίπου 160 m2 στην καρδιά του Cienfuegos (Κούβα), μόλις 300 μέτρα από το Parque José Martí.

Εκτός από την ευρύχωρη διαρρύθμιση του καθιστικού και της μεγάλης κουζίνας, υπάρχουν 2 σουίτες (υπνοδωμάτια με ημιώροφο) και ένα μικρότερο υπνοδωμάτιο στο ισόγειο, όλα με μπάνιο. Επιπλέον, υπάρχει ξεχωριστό WC για τους επισκέπτες και αποθήκη. Στις αποκλειστικές σουίτες, μια σπειροειδής σκάλα συνδέει το σαλόνι και το ευρύχωρο μπάνιο (κάτω) με τον χώρο ύπνου (ημιώροφο).

Στην εκτεταμένη βεράντα στον επάνω όροφο, μπορείτε να απολαύσετε το mojito σας, με θέα στις στέγες της πόλης. 3 επιπλέον υπνοδωμάτια, το καθένα με μπάνιο, βρίσκονται εδώ στο κέλυφος.

Οι ψηλές οροφές, τα υλικά υψηλής ποιότητας (πλακάκια, μάρμαρο), καθώς και οι πόρτες και οι σπειροειδείς σκάλες από μασίφ ξύλο δίνουν στα δωμάτια μια διακριτική κομψότητα. Λένε ότι το Cienfuegos είναι το μαργαριτάρι του νότου. Αυτό το σπίτι ανταποκρίνεται στο όνομα της πόλης!

Η καλά μελετημένη κάτοψη επιτρέπει επίσης σε αυτό το ακίνητο να χρησιμοποιηθεί ως ξενώνας. Το μεγάλο σαλόνι είναι ιδανικό για εκδηλώσεις (π.χ. μαθήματα χορού).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB