Πώληση Δυάρι, La Havana, La Habana, Κούβα, Calle Almendares ente Benjumeda y Desague

Πώληση - Cod. 30672

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 70 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 1

Αβάνα Διαμέρισμα προς Πώληση
Βρίσκεται στο δημοτικό τμήμα του "Plaza de la Revolucion» στην οδό Almendrares μεταξύ Benjumeda και Desague δρόμους. Αυτό το κεντρικό διαμέρισμα διαθέτει δύο υπνοδωμάτια και ένα μπάνιο με άφθονο καθιστικό και τραπεζαρία και περιλαμβάνει ένα μπαλκόνι στο δρόμο.
Τα υπνοδωμάτια είναι 4x4 μέτρα και περιλαμβάνουν μοντέρνα έπιπλα και κρεβάτια και κάθε είναι κλιματιζόμενα, ενώ το μπάνιο είναι ένα μεγάλο μέτρα 6x4 και πλήρως ανακαινισμένο με μοντέρνα τελειώματα συμπεριλαμβανομένων των νέων τουαλέτα και νιπτήρα. Εξαιρετική κοινής ωφελείας σημαίνει τρέχει κρύο και ζεστό νερό 24/7 και ηλεκτρικής ενέργειας είναι πάντα.
 Η κουζίνα είναι μέτρα 6x4 και εξοπλισμένα με σύγχρονες πέτρα / μάρμαρο με σκαμπό, μια κουζίνα με φούρνο, ψυγείο, καταψύκτη και ένα σύγχρονο πλυντήριο ρούχων χωρητικότητας 8kg.
Το μοντέρνο σαλόνι περιλαμβάνει νέα καναπέδες, τέλος τραπέζι και λάμπα και διαθέτει τηλεόραση επίπεδης οθόνης με νέο σύγχρονο σύστημα ήχου Panasonic.
Πλήρως ανακαινισμένο μέσα και έξω, συμπεριλαμβανομένων των νέων δάπεδο πλακάκι, κουβέρτες περιοχής, νέα χρώματα και νέα LED φωτισμό σε όλο το καθιστά αυτό το κεντρικό διαμέρισμα ένα κλειδί στο χέρι μέρος για διακοπές, ένα ενοίκιο διακοπών ή Homestead για σας ή ενός αγαπημένου προσώπου. Σε κοντινή απόσταση από το La Plaza de la Revolucion, Εθνικό Terminal Omnibus, Χοσέ Μαρτί Memorial Park, την εικονική Κοπέλια Ice Creamery, Carlos III Plaza Mall, Calixto Γκαρσία Νοσοκομείο, Πανεπιστήμιο της Αβάνας, το Εθνικό Θέατρο της Κούβας, της αμερικανικής Στάδιο λατινικά και το Malecon. Μια εξαιρετική ευκαιρία για να αγοράσω ένα καθαρό και μοντέρνο διαμέρισμα στην καρδιά της Αβάνας!

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB