Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Playa de l'Este, La Habana, Κούβα, calle 11 playas del Este

Πώληση - Cod. 41163

  • Τύπος: Διαμέρισμα με 4 δώματια
  • Περιοχή: 160 m²
  • Αριθμός δωματίων: 5
  • Όροφος: terra

Casa Cuba - Αβάνα στην Playa de l'Este 900 μέτρα από την ομορφότερη παραλία της Αβάνας. 3 χλμ. Από Guanabo και 12 χλμ. Από το κέντρο της Αβάνας. Υπέροχο σπίτι με μεγάλο κήπο.
Οι μονάδες στέγασης βρίσκονται σε ένα συγκρότημα περίπου 70 σπιτιών, που χτίστηκε από μια ιταλική εταιρεία, η συγκυριαρχία διαθέτει μια μεγάλη πισίνα, μπαρ, γυμναστήριο, καταστήματα, θυρωρείο, 24ωρη υπηρεσία ασφαλείας.
Το διαμέρισμα προς πώληση, 150 τετραγωνικών μέτρων (που προέρχεται από την ένωση δύο χωριστών και ίσων διαμερισμάτων των 75 τετραγωνικών μέτρων · μεταφέρεται εύκολα σε δύο ξεχωριστές μονάδες) βρίσκεται στο ισόγειο, σε γωνιακή θέση και με υπέροχη θέα στη θάλασσα από κάθε δωμάτιο. αποτελείται από 4 υπνοδωμάτια κομψά επιπλωμένα με πολύ όμορφο και ανθεκτικό έπιπλα σε καθαρό ξύλο (Ινδονησίας τικ) και πολύτιμο αξεσουάρ, 2 μπάνια με ντους, 2 ντουλάπες, 1 αποθήκη, εξοπλισμένο πλυντήριο, Splendid εντοιχισμένη κουζίνα με τελειώματα και πάνω σε μάρμαρο, μεγάλο καθιστικό επιπλωμένο με κάθε λεπτομέρεια, την ποιότητα και την αξία τελειώματα (οι φωτογραφίες δείχνουν αυτά τα στοιχεία).
Όλες οι συσκευές είναι της τελευταίας γενιάς: (Ψυγείο με καταψύκτη, τηλεόραση LED 40 ιντσών με δορυφορική σύνδεση, (προβολή όλων των διεθνών καναλιών, συμπεριλαμβανομένου του ιταλικού). Ασφαλής, ενσωματωμένη κουζίνα αερίου, διπλό ανεξάρτητο γερμανικό σύστημα κλιματισμού) .
Το διαμέρισμα είναι εξοπλισμένο με όλα τα εξαρτήματα που πρόκειται να βιώσει, αμέσως: (εξαρτήματα και υλικά για την κουζίνα και το μπάνιο, συμπεριλαμβανομένων πετσέτες, πετσέτες θαλάσσης, διπλά ορθοπεδικά στρώματα (νέο), μαξιλάρια, σεντόνια, κουβέρτες κλπ έξτρα ποιότητα και τέλεια κατάσταση, εν μέρει ποτέ δεν χρησιμοποιείται).
Η αποκλειστική ιδιοκτησία του διαμερίσματος είναι πολύ όμορφη και πολύ μεγάλη και τρέχει γύρω από το σπίτι, με γκαζόν, επιπλωμένο με βάζα, αμφορείς και εξοπλισμένο με ένα υπέροχο ινδονησιακό κιόσκι και αξεσουάρ για το εξωτερικό σε τικ.
Το διαμέρισμα διαθέτει δύο ιδιωτικές θέσεις στάθμευσης, σε πολύ βολική θέση, μπροστά από το θυρωρείο και κοντά στο σπίτι.
Το ακίνητο συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων που η κυβέρνηση της Κούβας έχει επιτρέψει να κατασκευάσει ειδικά για πώληση και είναι η αποκλειστική ιδιοκτησία ξένων πολιτών (με δημόσια πράξη πώλησης, όπως η ιταλική και με εγγραφή στο κτηματολόγιο του Δήμου της Αβάνας ). Αυτά τα ακίνητα μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν ελεύθερα από όλους και τώρα επίσης από πολίτες αμερικανικής ιθαγένειας.
Οι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθούνται για όλες τις διαδικασίες μεταφοράς από Κουβανούς επαγγελματίες και από Ιταλούς επαγγελματίες που διαμένουν στην Αβάνα.
Τα έξοδα για την πραγματοποίηση αυτών των πρακτικών μικρής κλίμακας θα κατανέμονται μεταξύ αγοραστή και πωλητή και θα τεκμηριώνονται νόμιμα από τα δημόσια συμβολαιογραφικά γραφεία της κουβανικής πρωτεύουσας.
Το κίνητρο για την πώληση είναι η μετεγκατάσταση της επαγγελματικής μου δραστηριότητας στην Ινδονησία.
Τιμή πώλησης των δύο ακινήτων (80 + 80 τ.μ.) 300.000,00 ευρώ (τριακόσιες χιλιάδες). Η ενιαία μονάδα (80 τετραγωνικά μέτρα) 150.000,00 ευρώ (εκατόν πενήντα χιλιάδες ευρώ).

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB