Ενοικίαση Τριάρι, Santa Clara, Villa Clara, Κούβα, 1, Leoncio Vidal, Santa Clara, Villa Clara, Cuba

Ενοικίαση - Cod. 29740

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 30 m²
  • Αριθμός δωματίων: 3
  • Όροφος: 2

Σάντα Κλάρα Κούβα Bed and breakfast Hostal Vista Πάρκο
Hostal Vista Park: το πιο κεντρικό αποικιακή ξενώνας Σάντα Κλάρα, Κούβα.
Το σπίτι έχει μια υπέροχη εκλεκτική αρχιτεκτονική και αποικιακή ορόφους, με ύψος από το δάπεδο μέχρι την οροφή των 6 μέτρων, είναι παρόμοιο με ένα μικρό παλάτι που αποτελείται από έξι δωμάτια των 25 τετραγωνικών μέτρων και μια μοναδική θέα σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη ξενώνας στην πόλη.
Αποικιακό σπίτι στην καρδιά της Σάντα Κλάρα, με ένα κλασικό, ευρύχωρο και ευάερο αποικιακή ατμόσφαιρα, σε πολύ καλή κατάσταση και άνεση, στα δεξιά της επαρχιακής βιβλιοθήκης "Χοσέ Μαρτί", και με θέα το Parque Vidal, όλα σχεδόν τα κέντρα πολιτιστικών, όπου έχετε πρόσβαση στην εκτεταμένη πολιτιστική ζωή της πόλης.
Το σπίτι έχει μια μεγάλη βεράντα, όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρο το πανόραμα της πόλης και το παλαιότερο ρολόι της πόλης. Όλα τα αξιοθέατα της πόλης βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι, τράπεζες και ΑΤΜ για ανάληψη μετρητών, τα μουσεία των διακοσμητικών τεχνών, του θεάτρου, του κινηματογράφου, τα σημεία πρόσβασης νύχτα για τα κόμματά μας, όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία και τουριστικό γραφείο είναι μόλις 100 μέτρα από το σπίτι μας, το μαυσωλείο του Τσε απέχει 2 χιλιόμετρα από το σπίτι μας, το θωρακισμένο τρένο 600 μέτρα.
Το σπίτι διαθέτει 3 ευρύχωρα δωμάτια προς ενοικίαση, 6 τετραγωνικών μέτρων το καθένα, όπου μπορείτε να φιλοξενήσει την οικογένεια και τους φίλους σε μια ομάδα τόσο μεγάλη ώστε να είναι κάθε δωμάτιο που μας κάνει να διαφέρει από άλλους ξενώνες, διότι στο σπίτι μας, αντί να επιλέξουν δύο δωμάτια μπορούν να επιλέξουν ένα και να πληρώνουν πολύ λιγότερο. Το πρώτο δωμάτιο διαθέτει 1 διπλό κρεβάτι και τρία προσωπικά με έως και 5 άτομα, το δεύτερο υπνοδωμάτιο έχει ένα διπλό κρεβάτι και τρεις προσωπική του δίνει την ικανότητα να φιλοξενήσει 5 άτομα, και το τρίτο υπνοδωμάτιο έχει δύο διπλά κρεβάτια και ένα καναπέ-κρεβάτι μπορεί να είναι για 6 άτομα για συνολικά 16 άτομα και 11 κλίνες σε 3 υπνοδωμάτια, μπορείτε να φιλοξενήσουν παρέες και οικογένειες και είναι πιο οικονομικό από άλλα σπίτια, είτε φίλους ή την οικογένεια, έχει επίσης το προνόμιο που βρίσκεται στην περιοχή η ασύρματη σύνδεση στο Internet wi-fi και μπορεί να έχει πρόσβαση από τα μπαλκόνια ή τις αίθουσες, επειδή βρίσκεται στην περιοχή Parque Vidal, επίσης, τα δωμάτια διαθέτουν κλιματισμό, ψυγεία, τηλεοράσεις, ανεμιστήρες και φυσικό εξαερισμό, μπαλκόνι με θέα στο πάρκο Vidal, ένα από τα δωμάτια είναι στην ταράτσα όπου μπορείτε να δείτε ολόκληρη την πόλη. Κάθε δωμάτιο διαθέτει ιδιωτικό μπάνιο με ζεστό και κρύο νερό. Εκτός από τα 2 δωμάτια με μπαλκόνια, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε την καθημερινή ζωή της πόλης, μπορείτε επίσης να κάνετε ηλιοθεραπεία στη βεράντα. Προσφέρουμε πρωινό και δείπνο, υπηρεσία μπαρ στο δωμάτιο, μεταξύ πολλών άλλων.
Leoncio Vidal Νο 1 υψηλό, μεταξύ Vidal Park (Gloria) και της οδού Maceo, Santa Clara, Κούβα, 50100
Στο κεντρικό πάρκο της πόλης της Santa Clara, στα δεξιά της βιβλιοθήκης Χοσέ Μαρτί

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB