Πώληση Οικόπεδο, habana del este, La Habana, Κούβα, calle final No. 19 entre calle 78 y Carretera de Casablanca

Πώληση - Cod. 38897

  • Τύπος: Οικόπεδο
  • Περιοχή: 249 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2 1/5
  • Όροφος: 1

Πουλάω τις εργασίες υπό κατασκευή στο τμήμα Antonio Guiteras στην Αβάνα ντε Εστέ. Η εργασία βρίσκεται στα θεμέλια, έτοιμη να λιώνει το παπούτσι, και όλα τα ζάρια και οι άξονες (20) γίνονται. Το ακίνητο είναι σε τάξη, μαζί με το έργο κατασκευής, συμπεριλαμβανομένης της άδειας κατασκευής, επίσης, προκειμένου, όλα τα εγγεγραμμένα και εγκριθεί από τη στέγαση και το φυσικό σχεδιασμό. Το ακίνητο αποτελείται από 259 τετραγωνικά μέτρα (PLUS, που θέλει να ξέρει γιατί το PLUS να έρθει σε επαφή) και ολόκληρο το κύκλωμα περιμετρικά είναι κλειστό με μπλοκ και πύλες, έχει εγκατεστημένο φωτιστικό από την εταιρεία ηλεκτρικής ενέργειας με ήδη αφιερωμένο κάτω σωλήνα για το μελλοντικό σπίτι 220v και 110v, που έχουν ήδη εγκατασταθεί με το μέτρο ¾, συμπεριλαμβάνω όλα τα χαλύβδινα και στεφάνια που χρησιμοποιούνται για το παπούτσι, καθώς και μια δεξαμενή τσιμέντου με ίνες τσιμέντου 1000lt "νομίζω", δεν ξέρω ακριβώς την ικανότητα αλλά είναι από τα μεγαλύτερα, αφήνω και το μικρό κομμάτι της άμμου που δεν ξέρω πόσο είναι, αλλά λίγη πέτρα, ίσως 2 με 3 μέτρα πέτρας.

P.S. που θέλει περισσότερες πληροφορίες, όπως έγγραφα ακίνητης περιουσίας, άδεια έργου ή περισσότερες φωτογραφίες που με ρωτούν για ηλεκτρονικό ταχυδρομείο επειδή είναι δύσκολο να βάλεις τόσες πολλές φωτογραφίες εδώ.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB