Πώληση Μονοκατοικία, Habana, La Habana, Κούβα, Mónaco, 10 de Octubre

Πώληση - Cod. 41544

  • Τύπος: Μονοκατοικία
  • Περιοχή: 203 m²
  • Αριθμός δωματίων: 4
  • Όροφος: 2

ΠΟΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ
ΔΑΠΕΔΑ: Ενσωματωμένος μαρμάρινος γρανίτης σε λευκό χρώμα με μπορντούρες και κεραμικά πλακίδια με σχέδιο σε υγρούς χώρους (κουζίνα και μπάνια)

ΠΛΑΚΑΚΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ: Κεραμικά πλακίδια με περίγραμμα σχεδιασμού

ΤΟΙΧΟΙ ΚΑΙ ΟΡΟΦΕΣ: Λεία κονιάματα φινιρισμένα με βινυλική βαφή

ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΛΕΙΣΜΑΤΑ: Σχεδιαστικά παράθυρα και πόρτες από γυαλί και σίδηρο

ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΟΡΤΕΣ: Επιφάνεια από ξύλο κέδρου με κουφώματα και τζάμπες φινιρισμένα σε φυσικό βερνίκι με χρυσό υλικό και πόμολα.

ΜΠΑΝΙΑ: Με όλο το λευκό κεραμικό εξοπλισμό υγιεινής ROCA (νιπτήρας, τουαλέτα και ντους), επιχρωμιωμένα ορειχάλκινα εξαρτήματα και ποιοτικές βρύσες ανάμιξης, το μπάνιο στον επάνω όροφο διαθέτει μπανιέρα υδρομασάζ

ΚΟΥΖΙΝΑ: Μεγάλος, άνετος χώρος με περιμετρικό ενιαίο πάγκο με πλακάκια και σχεδιαστικά περιγράμματα με χωρίσματα και ράφια κάτω από τον πάγκο, με πάγκο και διπλό ανοξείδωτο νεροχύτη με βρύση μίξερ

ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ: Πάγκος με πλακάκι με κεραμικά πλακάκια και απλός ανοξείδωτος νεροχύτης με βρύση μίξερ, ντουλάπα και ντουλάπι πάγκου.

⚡ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
ΡΕΥΜΑ ΚΑΙ ΦΩΤΙΣΜΟΣ: Διπλό κύκλωμα στο ισόγειο και στους επάνω ορόφους, χωρισμένο σε δύο ζώνες με πίνακα ελέγχου στο γκαράζ, διπλές πρίζες 110V και 220V με 3 έως 4 μηχανισμούς για κάθε δωμάτιο, εξόδους οροφής για σημεία φωτισμού ελεγχόμενες από διπλούς και απλούς διακόπτες σε κάθε δωμάτιο και εξωτερικό και διακόπτες σε σκάλες και γκαράζ.

ΖΕΣΤΟ ΚΑΙ ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ ΥΔΡΑΥΛΙΚΟ: Μετρητής νερού που βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού με στρόφιγγα και απευθείας είσοδο στο καζανάκι. Διανομή κρύου νερού μέσω γαλβανισμένων σωλήνων και ζεστού νερού μέσω σωλήνων pvc με προστασία, θαμμένα από δάπεδο και τοίχους με κλειδιά ελέγχου. Στο σπίτι υπάρχει είσοδος νερού καθημερινά. Το νερό θερμαίνεται μέσω θερμαντήρα αερίου που είναι εγκατεστημένο στο γκαράζ.

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ: Στέρνα σε γκαράζ 70 m3. Το νερό οδηγείται από μια αντλία σε μια δεξαμενή 3500 ml που βρίσκεται στο κατάστρωμα με σύστημα ελέγχου ανίχνευσης στάθμης.

ΑΕΡΙΟ: Μετρητής στην είσοδο του σπιτιού, απευθείας αέριο από το δρόμο διανέμεται με εκτεθειμένους γαλβανισμένους σωλήνες που τροφοδοτούν την κουζίνα και εκτείνονται στον επάνω όροφο.

ΚΛΙΜΑ: Ολόκληρο το σπίτι σχεδιάστηκε για να διατηρεί την εσωτερική άνεση των δωματίων επιτρέποντας την είσοδο φωτός και φυσικού αερισμού. Σε κάθε δωμάτιο έχει αφεθεί η εγκατάσταση για χωνευτό εξοπλισμό AC. με εξωτερική προστασία μεταλλικής κατασκευής

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ: Έξοδοι σε τοίχους για τοποθέτηση τηλεφώνου και τηλεόρασης σε κάθε δωμάτιο, κουζίνα και σαλόνι, επιπλέον έχει αφεθεί η εγκατάσταση για τοποθέτηση τηλεφώνου στην είσοδο του σπιτιού.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB