Πώληση Δυάρι, La Havana, La Habana, Κούβα, playa- Zona ambasciate

Πώληση - Cod. 39832

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 40 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 1

Όμορφο διαμέρισμα στην Αβάνα. Το περιβάλλον είναι οικιστικό που βρίσκεται στις περιοχές των πρεσβειών, κοντά στη μαρίνα Eminguay. Εξοπλισμένο με κοινόχρηστη πισίνα και ευχάριστα τμήματα κοινά. Το σπίτι είναι περίπου 38 τετραγωνικά μέτρα: ένα υπνοδωμάτιο, ένα σαλόνι, μια μικρή κουζίνα και ένα μπάνιο. Κλειστό χώρο στάθμευσης που ανήκει αποκλειστικά στο διαμέρισμα.
Διπλό σύστημα κλιματισμού, πλήρως επιπλωμένο. Καλή κατάσταση
Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι το διαμέρισμα είναι ένα από αυτά που η κυβέρνηση της Κούβας έχει επιτρέψει να χτίσει ειδικά για πώληση (υπάρχουν μόνο 280 διαμερίσματα σε όλους).
Αυτά τα διαμερίσματα είναι επομένως αποκλειστικά ιδιοκτησία αλλοδαπών πολιτών (με τακτικές δημόσιες πράξεις πώλησης που προβλέπονται από τη διεθνή νομοθεσία από τον συμβολαιογράφο και καταχωρούνται στα μητρώα του κτηματολογίου του Δήμου της Αβάνας). Αυτά τα σπίτια μπορούν να αγοραστούν και να πωληθούν ελεύθερα, εκτός από τους πολίτες αμερικανικής υπηκοότητας.
Τέλος, αξιολογώ οποιαδήποτε συναλλαγή με ένα διαμέρισμα δίπλα στη θάλασσα, στην παράκτια περιοχή Argentario μέχρι τη La Spezia, αλλά κατά προτίμηση στην περιοχή San Vincenzo (Λιβόρνο).
Τιμή διαπραγματεύσιμη, μόνο πραγματικά ενδιαφέρονται.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB