Πώληση Δυάρι, Centro Habana, La Habana, Κούβα, Galiano #257 Neptuno y Concordia

Πώληση - Cod. 40448

  • Τύπος: Δυάρι
  • Περιοχή: 90 m²
  • Αριθμός δωματίων: 2
  • Όροφος: 9

Μοντέρνο διαμέρισμα συνολικής επιφάνειας 90 τ.μ. με δύο ανεξάρτητες εισόδους (με δυνατότητα διαίρεσης), όλα πρόσφατα χτισμένα, 6 × 6 δωμάτια, 2 4 × 4 δωμάτια με ντουλάπα το καθένα, 2 μπάνια με ντους, ένα σε κάθε δωμάτιο και ένα τρίτο μπάνιο με τουαλέτα στην κουζίνα, μεγάλη τραπεζαρία (4 × 2,5) και μεγάλη κουζίνα. Πόρτες και παράθυρα από ξύλο κέδρου και πλαίσια από μαόνι.
Ακριβώς στο κέντρο της Αβάνας, στην κορυφή του θεάτρου της Αμερικής, βρίσκεται το κτήριο America, 5 λεπτά με τα πόδια από το Habanero Malecon, ιδανικό για ενοικίαση στον τουρισμό λόγω της κεντρικής περιοχής όπου βρίσκεται, είναι ένα πολύ ήσυχο μέρος. Βρίσκεται στον ένατο όροφο με θέα στην πόλη και τη θάλασσα.
Το αφήνω με 2 χωριστά σε κάθε δωμάτιο, τηλεόραση LG 55 ιντσών, ψυγείο LG, ηλεκτρική κουζίνα αερίου, ηλεκτρικό θερμοσίφωνα, διαθέτει ζεστό και κρύο νερό 24 ώρες την ημέρα και δεξαμενή νερού στην οροφή, ώστε να μην το κάνετε απουσιάζει σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Τα δάπεδα του διαμερίσματος είναι πρόσφατα γυαλισμένα, είναι ένα πολύ αεριζόμενο διαμέρισμα με άπλετο φως, το κτίριο διαθέτει δύο ανελκυστήρες που λειτουργεί 24 ώρες την ημέρα.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


REALIGRO FREE ADVERT
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB