Πώληση Τριάρι, Centro Habana, La Habana, Κούβα, C/ Aguila y Animas / Virtudes

Πώληση - Cod. 39666

  • Τύπος: Τριάρι
  • Περιοχή: 1260 m²
  • Αριθμός δωματίων: 9
  • Όροφος: 1
  • Κατάσταση κτηρίου: Excellent

Tenemos un apartamento grande, χέρσο και espacioso ένα σόλο 4 cuadras del Prado και μια περιοχή llena de nueva ανακατασκευή.

Η πρόβλεψη είναι αβίαστα, με πολλούς φυσικούς. Αυτό το ξενοδοχείο είναι οικογενειακή επιχείρηση και διαθέτει 3 μπαλκόνια με ιδιωτικό μπάνιο και ιδιωτικό χώρο στάθμευσης στο Hotel Animas 303. Hemos renovado completamente esta casa. Tiene ηλεκτρικά nueva, plomería, techno nuevo, techos nuevos, μερικά από αυτά, το αρχικό εστιατόριο. Το Nueva cocina διαθέτει ιδιωτικά μπαλκόνια, 2 μπαλκόνια, τα οποία διαθέτουν πρόσβαση στο σύγχρονο και οικονομικό. Hemos hecho una nueva puerta al apartamento y también al edificio en estilo antiguo.
Αυτό το ξενοδοχείο είναι ιδανικό για να εξερευνήσετε το κέντρο και τα περίχωρα της πόλης.Οικονομικό ξενοδοχείο τριών αστέρων, θα σας προτείνει όλες τις ανέσεις, όπως na. Tiene 110 και 220 voltaje. Η συσκευή είναι εξοπλισμένη με ασύρματη σύνδεση, η οποία είναι εξοπλισμένη με ασύρματο αισθητήρα και εξωτερικό φωτισμό (σε αυτό το φωτισμένο δωμάτιο). Cerradura eléctrica con cámara y teléfono para entrada automática a la casa. Στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία υποβολής αιτήσεων δεν πρέπει να υπερβαίνει τα τέλη του έτους. Φωτοστέφανο για κατασκευή. Οι εκπρόσωποι της κυβέρνησης δήλωσαν ότι έχουν επιτύχει την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για την επίτευξη των στόχων της Βρετανίας.


Η Esta es una casa impresionante y no visto ninguna otra casa en La Habana de la que me haya enamorado así. ο οποίος μπορεί να βρεθεί στο σπίτι του, να απαγορεύσει την αμαρτία, να απαλλάξει το προσωπικό από το εμπόριο, να μην επιτύχει τίποτα.

Το También είναι διαθέσιμο για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα κομμάτι της επιχείρησής σας. Το φυτό είναι πραγματικά ένα τετάρτιο που χρησιμοποιείται για την προστασία του περιβάλλοντος, απαγόρευση της εγκληματικότητας, τα αεροπλάνα χόρτου και το καλοκαίρι, καθώς και το καφέ / μπαρ, το οποίο είναι το μεγαλύτερο μέρος της θάλασσας.

Οι επισκέπτες μπορούν να βρουν φωτογραφίες και να βρουν φαγητό και να κολυμπήσουν στο παραθαλάσσιο θέρετρο και στο ξενοδοχείο INCLUIDOS en el precio.

ΚΑΤΑΧΩΡΗΜΕΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ αυτή την ανακοίνωση

Επισκέψεις κατανεμημένες ανά χώρα προέλευσης

Αλλάξτε το εύρος των ημερομηνιών

Αίτηση πληροφοριών για το ακίνητο


Αγγελίες που προστέθηκαν από τους ιδιωτικούς
Θα ήθελα να λαμβάνετε ενημερώσεις σχετικά με παρόμοιες προσφορές
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Ακύρωση
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB