Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κούβα

Ακίνητα προς πώληση στην Κούβα

Η Κούβα είναι νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής κάτω από το κομμουνιστικό καθεστώς με λευκές παραλίες και πεδία καπνού, ο ρόλος των οποίων είναι σημαντικός για την παραγωγή των θρυλικών πούρων της χώρας. Η πρωτεύουσα της Αβάνας χαρακτηρίζεται από παστέλ χρώματα σπίτια, αυτοκίνητα του 1950 και ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική στην παλιά Αβάνα, το ιστορικό κέντρο του 16ου αιώνα. Η Δημοκρατία της Κούβας είναι ένα αρχιπέλαγος της Καραϊβικής, που βρίσκεται μεταξύ της θάλασσας της Καραϊβικής, του Κόλπου του Μεξικού και του Ατλαντικού Ωκεανού. Στα βόρεια είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Μπαχάμες, στο δυτικό Μεξικό, στα νότια τα νησιά Καϋμάν και Τζαμάικα και στη νοτιοανατολική Αϊτή.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα κράτος όπου η κομμουνιστική κυβέρνηση, η οποία έχει διατελέσει στην κυβέρνηση για πάνω από 50 χρόνια, εξακολουθεί να ελέγχει την οικονομία σε ένα αρκετά διαδεδομένο επίπεδο, παρά τα πρόσφατα ανοίγματα που αναμένεται να έχουν επιπτώσεις ζωή όλων των ημερών με μάλλον αργό ρυθμό.
Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90 ήταν αδύνατο να αγοραστεί ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα για όσους δεν ήταν κάτοικοι ή / και πολίτες της Κούβας.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, αν και όχι με τον ριζοσπαστικό τρόπο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε, ειδικά μετά από την ηγεσία του Ραούλ Κάστρο, η χώρα φαίνεται να έχει την πρόθεση να εγκαταλείψει τις πολιτικές κλεισίματος προς ξένες επενδύσεις που την χαρακτήρισαν από την Επανάσταση μέχρι σήμερα.

Αγοράζοντας ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα και που ζείτε στην Κούβα ακόμα σήμερα δεν είναι εύκολο και εξακολουθεί να είναι μια επιχείρηση που υπόκειται σε πολύ ιδιαίτερους περιορισμούς.

Είτε θέλετε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στην Κούβα, να ζήσετε στο νησί ή θέλετε να κάνετε μια επένδυση, καλό είναι να γνωρίζετε όλα τα πράγματα που βλέπουμε στο ακόλουθο άρθρο.

Οι Miramar και Siboney είναι οι δύο γειτονιές που στη δεκαετία του '90 χτίστηκαν στην πρωτεύουσα, την Αβάνα, για να επιτρέψουν στους αλλοδαπούς να αγοράσουν την περιουσία τους.
Είναι ένας χώρος όπου υπάρχουν σχεδόν όλες οι πρεσβείες του κόσμου που έχουν αντιπροσωπεία στην Κούβα και όπου κατοικεί και το μεγάλο μέρος του διπλωματικού προσωπικού.

Για να συμπληρώσουμε την εικόνα βρίσκουμε επίσης έναν ξένο επιχειρηματία που κατέχει ένα σπίτι σε μία από αυτές τις δύο γειτονιές.

Πρόκειται για δύο γειτονιές όπου οι αλλοδαποί μπορούν να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα, καθώς είναι περιοχές που υπόκεινται σε ειδική νομοθεσία.

Το πρόβλημα είναι ότι όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι σε αυτές τις δύο γειτονιές θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με έναν αλλοδαπό που κατέχει τα βασιλικά δικαιώματα και τον αγοράζει, καθώς δεν είναι ακόμα δυνατό για τους αλλοδαπούς να αγοράζουν σπίτια ή άλλα κτίρια από τους Κουβανούς .
Η προκαλούμενη ανεπάρκεια ώθησε τις ανοδικές τιμές και για ένα πολύ συνηθισμένο διαμέρισμα ξοδεύετε αριθμούς που ξεκινούν από περίπου 150.000 ευρώ, οι τιμές είναι απολύτως έξω από την αγορά στο κουβανικό νησί.

Στις προαναφερθείσες περιοχές, οι Miramar και Siboney έχουν εγκαταλείψει τα κτίρια, με τη συνήθη εξαίρεση που επιτρέπει στους αλλοδαπούς να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτές είναι σίγουρα δελεαστικές δυνατότητες, καθώς είναι διαμερίσματα σε πολύ νέες συγκυριαρχίες που έχουν κατασκευαστεί με καλές ποιοτικές προδιαγραφές, οι οποίες εγγυώνται επίσης κοινόχρηστους χώρους όπως πισίνες, σάουνες και γυμναστήρια και που έχουν επίσης επαγρύπνηση στην είσοδο, η οποία σε μια χώρα με σημαντική το ποσοστό εγκληματικότητας είναι πάντα ένα πλεονέκτημα που σίγουρα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι δύο γειτονιές είναι πολύ αστικές, όπου το κουβανέζικο πνεύμα είναι ελάχιστο και εκεί που οδηγείτε μια ζωή πολύ παρόμοια με εκείνη που θα συνέβαινε σε ένα μέρος στο νότο της Ισπανίας.

Ωστόσο, είναι μια χώρα όπου η φτώχεια συνεχίζει να παράγει ολόκληρες γειτονιές σε κίνδυνο, τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους.

Είναι πάντα καλύτερο να λαμβάνετε υπόψη την κατάσταση που περιγράφεται και να επιλέξετε ένα barrio (που ονομάζονται λεγόμενες κουβανικές ισπανικές γειτονιές) που είναι επαρκείς για εσάς και την ασφάλειά της οικογένειάς σας εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα.

  •  
    Μετακίνηση στην Κούβα: ο πλήρης οδηγός

    Παραδεχτείτε: έχετε ονειρευτεί ακόμη και για μια στιγμή να εγκαταλείψετε τα πάντα και να μετακομίσετε σε ένα χώρο ονείρου. Πόσες φορές δεν ήσασταν εκστατικός μπροστά σε μια πινακίδα που απεικονίζει μια υπέροχη παραλία της Καραϊβικής; Ο ήλιος 365 ημέρες το χρόνο, το τέλειο κλίμα για όσους αγαπούν το ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Tenemos un apartamento grande, χέρσο και espacioso ένα σόλο 4 cuadras del Prado και μια περιοχή llena de nueva ανακατασκευή. Η πρόβλεψη είναι αβίασ...
Cod. 39335

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Κούβα, La Habana, Vedado, calle 21

75,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

100 m²
Διαμέρισμα βρίσκεται σε ένα αποικιακό σπίτι, σε μια όμορφη κατοικημένη περιοχή στο Vedado, κοντά στο διάσημο Hotel Nacional, υπό ανακαίνιση, που αποτε...
Cod. 39153

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Κούβα, La Habana, Centro Habana, Avenida

150,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

100 m²
Κούβα Αβάνα παλιά πόλη προς πώληση διαμερίσματα τετράγωνο. Κατοικίες κατάλληλες και για χρήση b & b. Πωλείται απευθείας από τον ιδιοκτήτη. Δυνατότητα ...
Cod. 39079

Πώληση Βίλες στην ύπαιθρο, Κούβα, Artemisa, Caimito, Finca el Frances caimito

351,819.28EUR
Πώληση
Βίλες στην ύπαιθρο

150 m²
Πολύ όμορφο ΦΙΝΚΑ από 4 εκτάρια γεωργικής γης με όμορφη φυτεία οπωροφόρων δέντρων Μάνγκο, Μπανάνα, φασόλια κλπ. ... η παραγωγή πωλείται σε ένα εντελώς...
Cod. 39016

Πώληση Κτήριο , Κούβα, Sancti Spíritus, Casilda, Real 132

180,000.00EUR
Πώληση
Κτήριο

700 m²
Hostal με έξι δωμάτια, έξι μπάνια με ευρωπαϊκό πρότυπο σε πλήρως ανακαινισμένο ή νεόκτιστο κατάλυμα, εκτός από την εξοχική κατοικία 4 δωμάτια με μπανι...
Cod. 38973

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Κούβα, La Habana, La Havana, Avenida

150,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

100 m²
Κούβα Αβάνα ιστορικό κέντρο διαμέρισμα 6 δωμάτια, βεράντα, επιπλωμένο, κατάλληλο και για δεκτική χρήση, πωλείται απευθείας από τον ιδιοκτήτη. Επί τόπ...
Πουλάω τις εργασίες υπό κατασκευή στο τμήμα Antonio Guiteras στην Αβάνα ντε Εστέ. Η εργασία βρίσκεται στα θεμέλια, έτοιμη να λιώνει το παπούτσι, και ό...
Cod. 38765

Πώληση Βίλα, Κούβα, Matanzas, Varadero, Via Santa Cruz

300,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

165 m²
Ψάχνω για ένα άτομο που θέλει να επενδύσει περίπου 20000 ευρώ για να ανακαινίσει τον 3ο όροφο του σπιτιού μου και στη συνέχεια να το μεταπωλήσει και ν...
Cod. 38761

Πώληση Βίλα, Κούβα, Matanzas, Varadero, Via santa cruz

300,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

300 m²
Πουλάω στην Κούβα ένα διώροφο κτίριο και τον τρίτο όροφο που τελειώνει. Κάθε όροφος είναι περίπου 160 τετραγωνικά μέτρα. Για πληροφορίες και φωτογραφί...
Cod. 38626

Πώληση Μονοκατοικία, Κούβα, Cienfuegos, Cienfuegos, Ave 52 nro 3318 entre 33 y 35

32,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

115 m²
Τοποθεσία ένα τετράγωνο από το Prado και ένα από το Boulevard Ελεύθερη πλάκα και υψηλή αντηρίδα Μπορεί να επεκταθεί Έγγραφα σε κανόνα Δωμάτιο, κου...
1 / 11
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB