Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κούβα

Ακίνητα προς πώληση στην Κούβα

Η Κούβα είναι νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής κάτω από το κομμουνιστικό καθεστώς με λευκές παραλίες και πεδία καπνού, ο ρόλος των οποίων είναι σημαντικός για την παραγωγή των θρυλικών πούρων της χώρας. Η πρωτεύουσα της Αβάνας χαρακτηρίζεται από παστέλ χρώματα σπίτια, αυτοκίνητα του 1950 και ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική στην παλιά Αβάνα, το ιστορικό κέντρο του 16ου αιώνα. Η Δημοκρατία της Κούβας είναι ένα αρχιπέλαγος της Καραϊβικής, που βρίσκεται μεταξύ της θάλασσας της Καραϊβικής, του Κόλπου του Μεξικού και του Ατλαντικού Ωκεανού. Στα βόρεια είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Μπαχάμες, στο δυτικό Μεξικό, στα νότια τα νησιά Καϋμάν και Τζαμάικα και στη νοτιοανατολική Αϊτή.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα κράτος όπου η κομμουνιστική κυβέρνηση, η οποία έχει διατελέσει στην κυβέρνηση για πάνω από 50 χρόνια, εξακολουθεί να ελέγχει την οικονομία σε ένα αρκετά διαδεδομένο επίπεδο, παρά τα πρόσφατα ανοίγματα που αναμένεται να έχουν επιπτώσεις ζωή όλων των ημερών με μάλλον αργό ρυθμό.
Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90 ήταν αδύνατο να αγοραστεί ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα για όσους δεν ήταν κάτοικοι ή / και πολίτες της Κούβας.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, αν και όχι με τον ριζοσπαστικό τρόπο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε, ειδικά μετά από την ηγεσία του Ραούλ Κάστρο, η χώρα φαίνεται να έχει την πρόθεση να εγκαταλείψει τις πολιτικές κλεισίματος προς ξένες επενδύσεις που την χαρακτήρισαν από την Επανάσταση μέχρι σήμερα.

Αγοράζοντας ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα και που ζείτε στην Κούβα ακόμα σήμερα δεν είναι εύκολο και εξακολουθεί να είναι μια επιχείρηση που υπόκειται σε πολύ ιδιαίτερους περιορισμούς.

Είτε θέλετε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στην Κούβα, να ζήσετε στο νησί ή θέλετε να κάνετε μια επένδυση, καλό είναι να γνωρίζετε όλα τα πράγματα που βλέπουμε στο ακόλουθο άρθρο.

Οι Miramar και Siboney είναι οι δύο γειτονιές που στη δεκαετία του '90 χτίστηκαν στην πρωτεύουσα, την Αβάνα, για να επιτρέψουν στους αλλοδαπούς να αγοράσουν την περιουσία τους.
Είναι ένας χώρος όπου υπάρχουν σχεδόν όλες οι πρεσβείες του κόσμου που έχουν αντιπροσωπεία στην Κούβα και όπου κατοικεί και το μεγάλο μέρος του διπλωματικού προσωπικού.

Για να συμπληρώσουμε την εικόνα βρίσκουμε επίσης έναν ξένο επιχειρηματία που κατέχει ένα σπίτι σε μία από αυτές τις δύο γειτονιές.

Πρόκειται για δύο γειτονιές όπου οι αλλοδαποί μπορούν να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα, καθώς είναι περιοχές που υπόκεινται σε ειδική νομοθεσία.

Το πρόβλημα είναι ότι όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι σε αυτές τις δύο γειτονιές θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με έναν αλλοδαπό που κατέχει τα βασιλικά δικαιώματα και τον αγοράζει, καθώς δεν είναι ακόμα δυνατό για τους αλλοδαπούς να αγοράζουν σπίτια ή άλλα κτίρια από τους Κουβανούς .
Η προκαλούμενη ανεπάρκεια ώθησε τις ανοδικές τιμές και για ένα πολύ συνηθισμένο διαμέρισμα ξοδεύετε αριθμούς που ξεκινούν από περίπου 150.000 ευρώ, οι τιμές είναι απολύτως έξω από την αγορά στο κουβανικό νησί.

Στις προαναφερθείσες περιοχές, οι Miramar και Siboney έχουν εγκαταλείψει τα κτίρια, με τη συνήθη εξαίρεση που επιτρέπει στους αλλοδαπούς να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτές είναι σίγουρα δελεαστικές δυνατότητες, καθώς είναι διαμερίσματα σε πολύ νέες συγκυριαρχίες που έχουν κατασκευαστεί με καλές ποιοτικές προδιαγραφές, οι οποίες εγγυώνται επίσης κοινόχρηστους χώρους όπως πισίνες, σάουνες και γυμναστήρια και που έχουν επίσης επαγρύπνηση στην είσοδο, η οποία σε μια χώρα με σημαντική το ποσοστό εγκληματικότητας είναι πάντα ένα πλεονέκτημα που σίγουρα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι δύο γειτονιές είναι πολύ αστικές, όπου το κουβανέζικο πνεύμα είναι ελάχιστο και εκεί που οδηγείτε μια ζωή πολύ παρόμοια με εκείνη που θα συνέβαινε σε ένα μέρος στο νότο της Ισπανίας.

Ωστόσο, είναι μια χώρα όπου η φτώχεια συνεχίζει να παράγει ολόκληρες γειτονιές σε κίνδυνο, τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους.

Είναι πάντα καλύτερο να λαμβάνετε υπόψη την κατάσταση που περιγράφεται και να επιλέξετε ένα barrio (που ονομάζονται λεγόμενες κουβανικές ισπανικές γειτονιές) που είναι επαρκείς για εσάς και την ασφάλειά της οικογένειάς σας εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα.

  •  
    Μετακίνηση στην Κούβα: ο πλήρης οδηγός

    Παραδεχτείτε: έχετε ονειρευτεί ακόμη και για μια στιγμή να εγκαταλείψετε τα πάντα και να μετακομίσετε σε ένα χώρο ονείρου. Πόσες φορές δεν ήσασταν εκστατικός μπροστά σε μια πινακίδα που απεικονίζει μια υπέροχη παραλία της Καραϊβικής; Ο ήλιος 365 ημέρες το χρόνο, το τέλειο κλίμα για όσους αγαπούν το ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 38383

Πώληση Τριάρι, Κούβα, La Habana, Vedado, Calle 25 entre Infanta y O

150,000.00EUR
Πώληση
Τριάρι

62 m²
Διαμέρισμα στο κτίριο του 1940. Βρίσκεται στην περιοχή Vedado, κοντά σε ξενοδοχεία, νυχτερινά κέντρα και εστιατόρια. Χώρος στάθμευσης στο γκαράζ του ...
Cod. 38326

Πώληση Βίλα, Κούβα, La Habana, Playa de l'Este, Calle primera 50409

900,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

250 m²
Το La Casita βρίσκεται στη θάλασσα της Playa del Est στο Guanabo, λίγα λεπτά με το αυτοκίνητο από το Habana Vieja, 45 λεπτά με το αυτοκίνητο από το αε...
Πώληση ενός σπιτιού που βρίσκεται στην περιοχή Miramar-playa στην Αβάνα. Βρίσκεται σε απόσταση 7 λεπτών με τα πόδια από την ακτή, στις περίφημες πρεσ...
Cod. 38203

Πώληση Τριάρι, Κούβα, La Habana, Marianao, calle 47 e 76 y 78

35,245.40EUR
Πώληση
Τριάρι

75 m²
1 όροφο με μπαλκόνι στέγη 2 δωμάτια κουζίνα bar τραπεζαρία πολύ ευρύχωρο
πανέμορφο σπίτι που χτίστηκε ιταλικό στυλ σε μια φημισμένη κατοικημένη περιοχή του Santiago de Cuba.It είναι μια βίλα των 3 δωματίων και τριών μπάνια,...
Cod. 38046

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Κούβα, La Habana, Vedado, Paruqe WILFREDO LAN

128,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

125 m²
Πωλείται υψηλό biplanta στο Vedado, ηλεκτρικό σύστημα ολόκληρου του νέου σπιτιού, της κουζίνας και του μπάνιου μεταρρυθμισμένο. 3 υπνοδωμάτια, σαλόνι,...
Cod. 37971

Πώληση Μονοκατοικία, Κούβα, Pinar del Río, VIÑALES, Calle Orlando Nodarse #50

200,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

300 m²
2 σπίτι από 6 δωμάτια σε viñales, Pinar del Río, πολύ ευρύχωρο σπίτι με πολλούς χώρους διαθέσιμους. Ας ξεκινήσουμε !! Είναι δυνατό να σταθμεύσετε δύο ...
Cod. 37903

Πώληση Δυάρι, Κούβα, La Habana, La Havana, habana vieja

96,924.84EUR
Πώληση
Δυάρι

70 m²
Πωλείται επιπλωμένο διαμέρισμα σε ένα κτίριο art deco στην Παλιά Αβάνα, αποτελούμενο από 2 υπνοδωμάτια, σαλόνι, τραπεζαρία, κουζίνα και μπάνιο. Περιλ...
Είναι ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Holguin. Πολύ ευρύχωρο και ιδανικό για να ζήσετε σε ευρύχωρους και άνετους χώρους.
Cod. 37530

Πώληση Μονοκατοικία, Κούβα, Matanzas, Varadero, #1458 Ruiz % 29 y 30 , Cardenas

99,114.58EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

236 m²
Πωλείται ιδιοκτησία 2 ορόφων με 5 δωμάτια, 3 μπάνια, 6 βεράντες, γκαράζ, ανεξάρτητες εισόδους και στους δύο ορόφους, ράντσον για ανάπαυση και πισίνα, ...
1 / 10
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB