Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κούβα

Ακίνητα προς πώληση στην Κούβα

Η Κούβα είναι νησιωτικό κράτος της Καραϊβικής κάτω από το κομμουνιστικό καθεστώς με λευκές παραλίες και πεδία καπνού, ο ρόλος των οποίων είναι σημαντικός για την παραγωγή των θρυλικών πούρων της χώρας. Η πρωτεύουσα της Αβάνας χαρακτηρίζεται από παστέλ χρώματα σπίτια, αυτοκίνητα του 1950 και ισπανική αποικιακή αρχιτεκτονική στην παλιά Αβάνα, το ιστορικό κέντρο του 16ου αιώνα. Η Δημοκρατία της Κούβας είναι ένα αρχιπέλαγος της Καραϊβικής, που βρίσκεται μεταξύ της θάλασσας της Καραϊβικής, του Κόλπου του Μεξικού και του Ατλαντικού Ωκεανού. Στα βόρεια είναι οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι Μπαχάμες, στο δυτικό Μεξικό, στα νότια τα νησιά Καϋμάν και Τζαμάικα και στη νοτιοανατολική Αϊτή.

Σε κάθε περίπτωση, μιλάμε για ένα κράτος όπου η κομμουνιστική κυβέρνηση, η οποία έχει διατελέσει στην κυβέρνηση για πάνω από 50 χρόνια, εξακολουθεί να ελέγχει την οικονομία σε ένα αρκετά διαδεδομένο επίπεδο, παρά τα πρόσφατα ανοίγματα που αναμένεται να έχουν επιπτώσεις ζωή όλων των ημερών με μάλλον αργό ρυθμό.
Μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του '90 ήταν αδύνατο να αγοραστεί ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα για όσους δεν ήταν κάτοικοι ή / και πολίτες της Κούβας.

Τα πράγματα έχουν αλλάξει, αν και όχι με τον ριζοσπαστικό τρόπο που θα μπορούσαμε να περιμένουμε, ειδικά μετά από την ηγεσία του Ραούλ Κάστρο, η χώρα φαίνεται να έχει την πρόθεση να εγκαταλείψει τις πολιτικές κλεισίματος προς ξένες επενδύσεις που την χαρακτήρισαν από την Επανάσταση μέχρι σήμερα.

Αγοράζοντας ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα και που ζείτε στην Κούβα ακόμα σήμερα δεν είναι εύκολο και εξακολουθεί να είναι μια επιχείρηση που υπόκειται σε πολύ ιδιαίτερους περιορισμούς.

Είτε θέλετε να αγοράσετε ακίνητα προς πώληση στην Κούβα, να ζήσετε στο νησί ή θέλετε να κάνετε μια επένδυση, καλό είναι να γνωρίζετε όλα τα πράγματα που βλέπουμε στο ακόλουθο άρθρο.

Οι Miramar και Siboney είναι οι δύο γειτονιές που στη δεκαετία του '90 χτίστηκαν στην πρωτεύουσα, την Αβάνα, για να επιτρέψουν στους αλλοδαπούς να αγοράσουν την περιουσία τους.
Είναι ένας χώρος όπου υπάρχουν σχεδόν όλες οι πρεσβείες του κόσμου που έχουν αντιπροσωπεία στην Κούβα και όπου κατοικεί και το μεγάλο μέρος του διπλωματικού προσωπικού.

Για να συμπληρώσουμε την εικόνα βρίσκουμε επίσης έναν ξένο επιχειρηματία που κατέχει ένα σπίτι σε μία από αυτές τις δύο γειτονιές.

Πρόκειται για δύο γειτονιές όπου οι αλλοδαποί μπορούν να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα, καθώς είναι περιοχές που υπόκεινται σε ειδική νομοθεσία.

Το πρόβλημα είναι ότι όσοι θέλουν να αγοράσουν ένα σπίτι σε αυτές τις δύο γειτονιές θα πρέπει να έρθουν σε επαφή με έναν αλλοδαπό που κατέχει τα βασιλικά δικαιώματα και τον αγοράζει, καθώς δεν είναι ακόμα δυνατό για τους αλλοδαπούς να αγοράζουν σπίτια ή άλλα κτίρια από τους Κουβανούς .
Η προκαλούμενη ανεπάρκεια ώθησε τις ανοδικές τιμές και για ένα πολύ συνηθισμένο διαμέρισμα ξοδεύετε αριθμούς που ξεκινούν από περίπου 150.000 ευρώ, οι τιμές είναι απολύτως έξω από την αγορά στο κουβανικό νησί.

Στις προαναφερθείσες περιοχές, οι Miramar και Siboney έχουν εγκαταλείψει τα κτίρια, με τη συνήθη εξαίρεση που επιτρέπει στους αλλοδαπούς να αγοράσουν ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα χωρίς κανένα πρόβλημα.

Αυτές είναι σίγουρα δελεαστικές δυνατότητες, καθώς είναι διαμερίσματα σε πολύ νέες συγκυριαρχίες που έχουν κατασκευαστεί με καλές ποιοτικές προδιαγραφές, οι οποίες εγγυώνται επίσης κοινόχρηστους χώρους όπως πισίνες, σάουνες και γυμναστήρια και που έχουν επίσης επαγρύπνηση στην είσοδο, η οποία σε μια χώρα με σημαντική το ποσοστό εγκληματικότητας είναι πάντα ένα πλεονέκτημα που σίγουρα πρέπει να ληφθεί υπόψη.

Πρέπει επίσης να ληφθεί υπόψη το γεγονός ότι οι δύο γειτονιές είναι πολύ αστικές, όπου το κουβανέζικο πνεύμα είναι ελάχιστο και εκεί που οδηγείτε μια ζωή πολύ παρόμοια με εκείνη που θα συνέβαινε σε ένα μέρος στο νότο της Ισπανίας.

Ωστόσο, είναι μια χώρα όπου η φτώχεια συνεχίζει να παράγει ολόκληρες γειτονιές σε κίνδυνο, τόσο για τους τουρίστες όσο και για τους κατοίκους.

Είναι πάντα καλύτερο να λαμβάνετε υπόψη την κατάσταση που περιγράφεται και να επιλέξετε ένα barrio (που ονομάζονται λεγόμενες κουβανικές ισπανικές γειτονιές) που είναι επαρκείς για εσάς και την ασφάλειά της οικογένειάς σας εάν έχετε αποφασίσει να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στην Κούβα.

  •  
    Μετακίνηση στην Κούβα: ο πλήρης οδηγός

    Παραδεχτείτε: έχετε ονειρευτεί ακόμη και για μια στιγμή να εγκαταλείψετε τα πάντα και να μετακομίσετε σε ένα χώρο ονείρου. Πόσες φορές δεν ήσασταν εκστατικός μπροστά σε μια πινακίδα που απεικονίζει μια υπέροχη παραλία της Καραϊβικής; Ο ήλιος 365 ημέρες το χρόνο, το τέλειο κλίμα για όσους αγαπούν το ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Αρχαίο σπίτι που βρίσκεται στην καρδιά της Αβάνας, στο δήμο Centro Habana, 350 μέτρα από το κατάστημα Ultra, 850 μέτρα από το Καπιτώλιο και 1,2 χλμ. Α...
Σαλέ με κήπο Βίλα με γκαράζ και κήπο σε άριστη κατάσταση. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια, 2 μπάνια και μια πολύ ευρύχωρη κουζίνα. Χτισμένο το 1954, διατηρε...
Cod. 41207

Πώληση Μονοκατοικία, Κούβα, Matanzas, Varadero, Santa Marta

38,412.29EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

160 m²
Μεγάλη ευκαιρία να επενδύσετε το κεφάλαιό σας. Πωλείται ένα άνετο και όμορφο σπίτι στην καλύτερη παραλία της Κούβας. Απολαύστε αυτό το πολυτελές ακί...
Cod. 41171

Πώληση Μονοκατοικία, Κούβα, La Habana, La Havana, Calzada 1155 altos entre 16 y 18

298,762.27EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

776 m²
Ακίνητα που βλέπουν στη θάλασσα στα 6 υπνοδωμάτια του Malecón de La Habana, ιδανικά για την κατασκευή ξενώνα λόγω της διανομής, της ιδιωτικής ζωής και...
Cod. 41163

Πώληση Διαμέρισμα με 4 δώματια, Κούβα, La Habana, Playa de l'Este, calle 11 playas del Este

300,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με 4 δώματια

160 m²
Casa Cuba - Αβάνα στην Playa de l'Este 900 μέτρα από την ομορφότερη παραλία της Αβάνας. 3 χλμ. Από Guanabo και 12 χλμ. Από το κέντρο της Αβάνας. Υπέρο...
Cod. 41047

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Κούβα, La Habana, La Havana, calle teniente rey

410,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

187 m²
Διαμέρισμα προς πώληση σε αποικιακό κτήριο PENTHOUSE και SUPER PENTHOUSE floor στο Calle Teniente Rey (πεζόδρομος), περιοχή La Havana Vieja (Ιστορικό...
Cod. 41017

Πώληση Βίλα, Κούβα, Holguín, Holguin, 124 yaguajay

75,000.00EUR
Πώληση
Βίλα

100 m²
Μόλις 5 λεπτά από την παραλία Guardalavaca στην ανατολική περιοχή της Κούβας, μονή βίλα με μεγάλο πάρκο που αποτελείται από φωτεινό σαλόνι, μικρή κουζ...
Cod. 40962

Πώληση Μονοκατοικία, Κούβα, La Habana, Marianao, calle 132 y 31

45,000.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

115 m²
Ανεξάρτητη κατοικία προς πώληση στο Δήμο Μαριανάο. 3 τετράγωνα από 124 και 35, κεντρική περιοχή διαδρομών ταξί και 124 αγορά, Το Στρατιωτικό Νοσοκομε...
Cod. 40909

Πώληση Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια, Κούβα, La Habana, Vedado, Calle N entre 27 y Jovellar

100,000.00EUR
Πώληση
Διαμέρισμα με πάνω από 5 δωμάτια

165 m²
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΠΡΟΣ ΠΩΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΒΑΝΑ ΒΕΔΑΔΟ όμορφο σπίτι με 6 υπνοδωμάτια και 6 μπάνια (165 m2) ανακαινισμένο το 2018 με κάθε δωμάτιο με μπαλκόνι ...
1 / 13
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB